Känner du någon som är konstant trött & orkeslös? - Premium Lifestyle Club

Känner du någon som är konstant trött & orkeslös?


Känner du någon som är konstant trött & orkeslös?😴 …..Läs detta!

Just nu känns det som vi går igenom en period där vi är mer stressade än någonsin… Och det är inte konstigt när en dag för många ser ut såhär:

⏰ Du går upp tidigt på morgonen och stressar iväg till jobbet

⏰ På jobbet fortsätter det höga tempot och du stressar dig igenom en hela förmiddagen och sedan kastar i dig lunchen för att hinna med så mycket som möjligt.

⏰ Några timmar efter lunchen slår energidippen till och det resulterar ofta i att det slinker ned något onyttigt som finns nära till hands.

⏰ När det sedan är dags att packa ihop och åka hem så känner du hur hungerkänslan smyger sig på och orkeslösheten är på sin topp

⏰ Och när du väl kommer hem efter en hel dag full av stress, problem och slarviga matvanor så säger både din kropp och din hjärna ”STOPP” och du orkar inget annat än att sjunka ned i soffan… Men dagen slutar inte här (om du inte däckar av trötthet haha). För vad händer oftast när du sätter dig i soffan? Jo, både orken och energin blir ännu lägre och du letar upp den enklaste och den mest lockande energikällan du kan hitta, och rätt var det är sitter du med helgens godisskål i famnen.

Och nu mina vänner, trots att du satt dig ner i lugn och ro betyder inte att din kropp är avslappnad. Nu är det en viss del av kroppen som börjar jobba på riktigt, och jag syftar på HJÄRNAN. Nu är det tiden på dygnet då alla negativa tankar oftast sätts igång. Nu väcks det oro och ångest över att du inte hunnit göra allt som du planerat och ännu en gång misslyckats med att motstå alla onyttiga frestelser.

Och denna mentala stress kan göra att vi sjunker ned ännu längre i soffan och frågar oss själva: ”Är det såhär jag ska behöva leva?😥”Och svaret är NEJ!! Det finns ett sätt att ta sig ur denna onda cirkel, och det absolut första steget är att se till att skapa mer “DAGLIG ENERGI”. För en hälsosam och energifylld livsstil handlar inte bara om att äta och träna, det handlar om att skapa en vardag med glädje, balans och rutin som GER och inte TAR energi från dig!Så vad brukar många göra nu? Jo de flesta bestämmer sig för att ta tag i livet. Så nu söker de sig ut på sociala medier och tar sig an den senaste hälsodieten i hopp om att den ska kan ge den energi, motivation och möjligtvis den viktförändring vi önskar. Men problemet med alla dieter är att det kräver oerhört mycket tid och disciplin vilket slutar med att man inte orkar i längden. För även om vi fått resultat på vågen eller minskat cm runt midjan så får man oftast mer och mer ångest för man inser att man inte kan leva sitt liv på detta sätt.

Vi ska inte behöva:
❌ Dricka pulver
❌ Äta tabletter
❌ Utesluta den mat som vi gillar
❌ Tacka nej varje gång någon bjuder på fika

Allt detta bara för att försöka hålla sig på ytan för stunden utan att falla tillbaka.. Men tro mig, det är inget liv vi varken KAN eller VILL leva i längden…Hur löser vi då detta?Det som behövs göras är att utveckla bättre BETEENDEN & VANOR! Alltså rutiner som ser till att du tar dig närmre den vikt, energi, hälsa och välmående du önskar, fast på en balanserad nivå!

Och vanor är inget vi utvecklar på en vecka, det vet vi alla. Men… det finns en specifik struktur för hur vi kan utveckla vanor som kan gynna oss många många år framöver. – Så om det är något jag vill uppmana er alla om så är det att motstå alla svältdieter och quickfix-program som inte funkar i längden och som bara existerar för att tjäna pengar. Vi ser idag hur alla dessa dieter, pulver och tabletter tar skada på mångas hälsa, kropp och välmående! Vi ser hur detta tyvärr leder många till:

– En försämrad förbränning
– Skadade organ & hormoner
– En nedsatt funktion i insulinutsöndringen
– En nedsatt funktion i ämnesomsättningen

….och det måste sluta!! En hälsosam livsstil handlar inte om att hitta ett medel som tar dig till den kropp och hälsa du önskar. En hälsosam livsstil är när du utvecklar vanor och kostrutiner som ger dig energi, glädje och välmående. Och tro mig, vi alla kan ta oss dit om vi börjar fokusera på hälsosamma vanor och beteenden istället för externa medel och trender!

Och det är exakt detta som vi på PLC jobbar med.

För är du, precis som många andra, trött att vara orkeslös och trött på alla på alla dessa svältdieter & quickfix-program som inte funkar över tid? Isåfall har du nu chansen att få personlig hjälp att göra en seriös livsstilsförändring. Detta för att nå den hälsa, vikt och det välmående du verkligen förtjänar, och som framförallt håller i längden!

Redo för en riktig förändring? Kika in här 👇www.coachning.plclub.se/swe/

Author avatar
admin
https://plclub.se

Post a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.