Träffa våra hälsocoacher!

Robin Hallsten

Hej, mitt namn är Robin Hallsten. Jag är 28 år och har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. I mina tidiga tonår hade jag svår prestationsångest som gjorde att jag inte kunde gå i skola och hålla på med idrott i den mån jag ville. Detta ledde till att jag som 15-åring kom i kontakt med meditation och målbildsträning. Jag lärde mig vikten av hur kropp och sinne håller ihop och hur viktigt det är med den holistiska hälsan.

Ida Fredriksson

Ida heter jag, är 35 år och jobbat som coach på PLC sen våren 2019. Jag är även utbildad röntgensjuksköterska. Förutom min examen där anatomi, fysiologi, sjukdomslära, omvårdnad mm ingår har jag även läst Näringslära vid prestation på Gävle universitet och Träningslära vid Göteborgs Universitet. Samt genomgått internutbildning med PLC:s unika koncept om coachningprocessen och upplägget kring träning och kost.

Viktor Karlsson

Här har vi Viktor Karlsson som är en av våra mer välutbildade hälsocoacher! Viktor hjälper mestadels människor med tuffa utmaningar som utmattning, hypotyreos, magproblem och större viktnedgång, och nedan kommer ni få läsa mer om hans bakgrund från egna hälsoutmaningar till internationellt utbildad hälsocoach.

Jonas Eriksson

Allt började år 2012. Då blev jag färdigutbildad personlig tränare och kostrådgivare. Jag kommer så väl ihåg att jag äntligen kände att jag hittat något som jag verkligen hade en brinnande passion för och som samtidigt hjälpte människor mot ett bättre och hälsosamt liv. Men jag hade ingen aning om vad som komma skulle..

Namo Nader

Jag är 23 år, hälsocoach och utbildad sjuksköterska. Hälsan är centralt för alla i livet. Energinivån är en återspegling av sin hälsa. Ju mer energi du har, desto mer kommer du att få gjort i din dag och liv. Vi har alla lika mycket tid på dygnet, skillnaden ligger i vart man lägger den tiden för att säkerställa hållbar hälsa i längden.

Victor Thorin

Jag är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, livsstilscoach och jobbar nu som hälsocoach på PLC. Studerar även första terminen på fysioterapeutprogrammet i Göteborg där min förhoppning är att utveckla mina kunskaper ytterligare inom träning och hälsa.

Ellen Wramstedt

Hej! Mitt namn är Ellen och är ett av de nya tillskotten här i PLC- teamet. Jag har börjat jobba deltid på PLC då jag påbörjar jag mitt sista år i utbildningen till att bli Socionom med socialpedagogisk inriktning. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor som behöver det