Träffa våra hälsocoacher!

Felicia Hagwall

Här har vi Felicia Hagwall som är en av våra hälsocoacher inom kost, träning och beteendeförändring! Felicia har sedan tidig ålder tränat och tävla på elitnivå. Men för mycket press, stress och höga krav resulterade i prestationsångest, destruktiva vanor och till slut depression. Denna hemska upplevelse ledde henne till att lära sig mer om kost och träning i kombination med hjärnans påverkan på måendet. Men innan vi berättar allt för mycket så ska ni få läsa mer om Felicias resa och hur hon idag coachar andra.

Ida Fredriksson

Här har ni härliga Ida Fredriksson som under 2019 varit en stor del av vårt team. Ida är en av våra kunniga hälsocoacher som specialiserar sig på näringslära, träning och kost i ett helhetsperspektiv. Ida har en gång i tiden varit kund hos PLC vilket blev startskottet till att göra det hon gör idag. Att hon själv utvecklade sin egna hälsa och livsstil inspirerade henne till att fortsätta förbättra hennes färdigheter i form av fler utbildningar och erfarenheter. Detta har resulterat i att hon idag coachar andra till livsstilsförändringar och hälsosamma vanor. Läs vidare för att höra några ord från Ida själv.

Viktor Karlsson

Här har vi Viktor Karlsson som är en av våra mer välutbildade hälsocoacher! Viktor hjälper mestadels människor med tuffa utmaningar som utmattning, hypotyreos, magproblem och större viktnedgång, och nedan kommer ni få läsa mer om hans bakgrund från egna hälsoutmaningar till internationellt utbildad hälsocoach.

Jonas Eriksson

Allt började år 2012. Då blev jag färdigutbildad personlig tränare och kostrådgivare. Jag kommer så väl ihåg att jag äntligen kände att jag hittat något som jag verkligen hade en brinnande passion för och som samtidigt hjälpte människor mot ett bättre och hälsosamt liv. Men jag hade ingen aning om vad som komma skulle..