"Det här hände när jag fick ut mina parasiter" - Premium Lifestyle Club
Gå tillbaka

“Det här hände när jag fick ut mina parasiter”

  • Upplever du hjärntrötthet?
  • Lever du med kronisk värk?
  • Problem med sköldkörteln?
  • Kroniska hudproblem?
  • Svårt för att gå ned i vikt?
  • Allergier?
  • Magproblem?
  • Humör eller koncentrationsproblem?

  Allt detta och mycket mer kan bli resultatet av en kropp som är överbelastad av toxiner som kommer utifrån (exotoxiner) och inifrån (endotoxiner).

  Din kropp är ett ekosystem som består av otaliga celler och mikroorganismer. Det fungerar ungefär som en trädgård. Där alla olika djur, växter och mikroorganismer håller koll på varandra. Om du stressar ekosystemet i trädgården tex genom att introducera en invasiv art kommer balansen snabbt att ändras på bekostnad av ekosystemets motståndskraft och biodiversitet. Likaså om du skulle introducera någon typ av miljögift såsom tungmetaller eller mikroplaster, i detta fall skulle det bli en överväxt av svampbaserade organismer som lever på detta och bryter långsamt ned dem. Samma sak händer i vår kropp, svampöverväxt är något över 80% av vår befolkning lever med idag. Konsekvenserna av detta ser vi i flertalet symptom, såsom alla de problem listade ovan.

  Denna stressade inre miljö leder också till att du blir mer mottaglig för en andra inkräktare i form av parasiter.

  Jag vet, du har hört eller trott att detta endast kommer från tropiska klimat. Men faktum är att de förekommer överallt. För en hälsosam och vital individ brukar detta inte vara några problem då en välfungerande tarmflora kommer ta kål på parasiterna. Men för den som har upplevt eller upplever mycket stress, har eller har haft en kosthållning som främjar dessa mikroorganismer (socker, spannmål, mejeriprodukter, kaffe, nötter och alkohol), du som använt mycket konventionella hudvårdsprodukter, har amalgamfyllningar eller andra lagningar i tänderna eller du som länge upplevt olika typer av matsmältning eller magproblem har det i många fall utöver svampöverväxten även blivit en parasitinfektion.

  Känner du igen dig i några av symtomen nedan? (du kan zoom in på bilderna)

  Isåfall är sannolikheten stor att du har både bakterieöverväxt, svampöverväxt eller/och en parasitinfektion. 

  Vad som har skett är alltså en rubbning av ekosystemets balans. Överväxten av ovanstående organismer leder till att hela trädgården blir negativt påverkad. Vad vi behöver göra är att vara effektiva trädgårdsmästare och rensa ut ogräset, samtidigt som vi ger vår trädgård den kärlek den behöver på alla plan. 

  Bakterieöverväxt kommer ofta i form av ett tillstånd som kallas SIBO, då det är för mycket bakterier i tunntarmen.

  Detta leder till mer inflammation på grund av de ”skal” som bakterierna har i form av något som kallas för LPS (lipopolysackarider). LPS är väldigt problematiskt, men så länge det är i rimliga nivåer och håller sig kvar i tarmen är det inga problem. Vår kropp kan hantera det. Dock har de flesta idag även något som kallas för läckande tarm, där små partiklar lyckas ”smita” igenom tarmväggen ut i blodcirkulationen vilket leder till ett överaktivt immunförsvar och en såkallad inflammatorisk cytokinstorm då kroppen försöka bekämpa inkräktarna.

  Svampbaserade organismer avger mycotoxiner, vilket råkar vara ett av de starkaste gifterna som finns. Återigen, inget problem när de är i lågt antal. De behövs för att hålla vårat immunförsvar starkt och hjälpa kroppen hantera tex tungmetaller och andra toxiner. Men vid en svampöverväxt blir det för mycket, vilket överbelastar vår lever och leder till flertalet problem. Både fysiska och kognitiva.

  Parasiter är ofta resultatet av ett ekosystem som både har obalans i bakteriefloran samt en svampöverväxt.

  De lever på din kropp och kan påverka alla dina organ. De lever på näringen som annars skulle använts av dig och är ofta en bidragande orsak till näringsbrister samt kroniskt stresspåslag då din kropp bokstavligt talat är under angrepp. Jag själv levde i flera år med parasiter utan att veta om det. Inte förens dess att jag insåg vad det var och tog de nödvändiga stegen för att åtgärda parasitinfektionen blev jag av med mina symptom.

  Jag bajsade ut över 500 parasiter i form av leverflundror, ägg och även ett par maskar samt biofilm och plack när allt var sagt och gjort. Från att ha vaknat över 20 gånger per natt, haft hjärtklappning, dålig cirkulation, hudproblem, magproblem, kronisk trötthet och ett immunförsvar som var kört i botten så känns det idag som jag har mer energi än för 10 år sedan. Jag tänker klarare, min hud är fantastisk och jag kan äntligen sova. 

  Vad som sker på en cellnivå i kroppen är att tarmen ej tar upp näring ordentligt, vilket gör att kroppen inte har resurser att hålla igång alla sina system för att skydda sig och skapa ny energi. Cellens motorer, mitokondrierna skadas och försvinner. Detta gör att människan blir tröttare och och mindre motståndskraftig och leder oundvikligen så småningom till sjukdom.

  Känner du igen dig ska du inte misströsta. Vart du än befinner dig just nu, finns det flera saker du kan göra för att åtgärda detta. Om du vill få mer info om hur du kan rena kroppen, få igång förbränning och återställa kroppens organ & funktioner så kan vi hjälpa dig åtgärda detta på ett skonsamt och hållbart sätt genom vår 30 dagar Cleanse. Du kan läsa mer om den och beställa den här.

  Av de 2000 personer som tog del av detta upplägg i januari, februari och maj kan du förvänta dig att bli mer energifylld, lättare, optimistisk och hoppfull inför framtiden. Du kommer förstå hur mycket du faktiskt är kapabel till att göra när du åtgärdar grundorsaken och återtar kontroll över din hälsa.

  Hoppas vi ses där!😀

  Viktor Karlsson
  Viktor Karlsson