Besvär kring förbränning, energi, värk och hud - Premium Lifestyle Club
Gå tillbaka

Besvär kring förbränning, energi, värk och hud

Jag vet att det är otroligt frustrerande att inte få de resultat man önskar, trots att man verkligen försöker. I detta blogginlägg vill ja berätta för dig varför så många har problem idag med just energi, förbränning, värk och hud. Samt vad som är den gemensamma nämnaren.

Denna gemensamma nämnare är även anledningen till att många som tidigare försökt få ordning på ovanstående symptom inte lyckas. Framförallt de som försökt flertalet gånger men misslyckas eller att det känns som något “bromsar” eller står i vägen för att du ska få de resultat du kämpar för.

Jag har jobbat med tusentals klienter under åren med just dessa problem. Under denna tiden har jag också lyckats identifiera vad som är gemensamt för alla de som har svårigheter att få resultat trots de vanliga livsstils förändringarna vi föreslår. 

Frustrationen jag ofta ser och hör är något som påverkat mig väldigt mycket då min främsta drivkraft är att hjälpa folk må bättre. Utifrån denna frustration och empati för de som inte ser resultat har jag utformat ett väldigt genomgående system och förklaringsmodell för att demystifiera det som ingen tidigare har fått ordentligt förklarat. Vad som faktiskt ligger till grunden när standard råden inte funkar.

Vad är ofta problemet?

  • Kroppen känner inte att den har resurser att hålla igång tempot som du önskar, sköldkörteln är ofta påverkad.
  • Leverns faser av detox saknar bränslet för att fungera optimalt.
  • Ditt inre ekosystem är ur balans, sannolikt har du bakterieöverväxt och en grad av parasit eller svampinfektioner som dränerar din energi och skapar inflammation
  • Mitokondrier är skadade eller har ej bränsle att fungera optimalt

Varför?

Näringsbrist och påfrestning. Det är en sak att stoppa mat i munnen, det är en annan sak att bryta ned den ordentligt och det är sedan en ytterligare sak att absorbera den. För detta krävs ett mikrobiom i balans, en tarm som inte är kroniskt inflammerad, näringsrik mat och goda beteenden som främjar en bra matsmältning. Anledningen till försämrat näringsupptag, förutsatt att du äter någorlunda bra mat, är på grund av tarmproblem. Plack, tarmfickor, bakterieöverväxt, parasiter, mykotoxiner och inflammation gör att vi inte absorberar näring ordentligt. Vilket gör att oavsett hur bra mat du äter så tar du inte upp näringen. 

Lösningen!

  • Vi släcker branden genom att dämpa stormen av inflammatoriska cytokiner du sannolikt är utsatt för
  • Vi stöttar dina mitokondrier med rätt näring, rätt beteenden och specifika strategier för att få mitokondrierna att börja fungera optimalt igen och återställa din energi
  • Vi tar kol på patogener, såsom parasiter, svampinfektioner, maskar och bakteriell överväxt som hämmar ovanstående två punkter från att kunna ske
  • Vi läker tarmen och återställer balans i ditt mikrobiom
  • Du lever ditt liv på dina egna villkor!

Om du vill veta hur du kan få bukt på dessa svamp och parasitinfektioner, bli av med de jobbiga symptomen och återställa dess kroppens utrensningssystem, organ och funktioner, så kan du läsa mer om och beställa vår 30-dagars-Cleanse här.

Viktor Karlsson
Viktor Karlsson